اختتامیه دومین نمایشگاه بینالمللی نقشآفرینی زنان در توسعه پایدار روز جمعه ۲۷ شهریورماه سال ۹۴ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران در سالن خلیجفارس، برگزار شد.در این مراسم به اهمیت فرهنگسازی و آموزش زنان برای مشارکت در فعالیتهای اقتصادی و صنایع بزرگ پرداخته شد و تاکید شد که باید نقش زنان از فعالیت در صنایع کوچک و سنتی به صنایع بزرگ و فناوریهای نوین توسعه یابد و موانع موجود از سر راه فعالیت کسب و کار زنان برداشته شود.
۱ـ در پایان مراسم اختتامیه از کتاب «« ۱۰۰زن برتر کارآفرین کشور»» رونمایی و از زنان برتر کارآفرین با دادن جوایزی تقدیر و تشکر شد.
۲ـ مینا مهرنوش استاد دانشگاه و صاحب امتیاز و مدیر مسئول روزنامه « کسب و کار» یکی از ۳۰ زن برتر کارآفرین کشور در این همایش معرفی شد.
۳ـ مجتبی خسروتاج، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در سخنان خود اعلام کرد این نمایشگاه درصدد نشان دادن توان ملی و داخلی کارآفرینان کشور برای کمک به اقتصاد، رشد و توسعه ملی است و بنابراین، این وظیفه رسانه ملی است که با اطلاعرسانی کافی، زمینه حضور همه جوانان و دختران کشور را برای شناسایی و استفاده از الگوهای موفق کارآفرینی و کسب و کار در جامعه فراهم کند. اگر اطلاعرسانی رسانه ملی در بخش نمایشگاهی خوب عمل میکرد، فرصتی طلایی بود تا ضمن آشنایی مردم عزیزمان با الگوهای مختلف کسب وکار، با مشارکت در خرید صنایع دستی و هنری استانها، زمینهساز تولیدات بیشتر میشدند.
۴ـ خسروتاج در بخش دیگری از صحبتهای خود ، معرفی ۱۰۰ بانوی کارآفرین را در سال جاری، اقدامی نمادین و آغازین برای معرفی الگوهای کسب وکار برتر در سالهای آتی دانست و اظهار امیدواری کرد همانند اقدام تعیین صادرکنندگان نمونه، این اقدام در قالب آییننامهای به تصویب هیات دولت برسد، ضوابط و معیارهای مصوب تعریف شود تا از این پس شاهد رقابتی حرفهای در بخش کارآفرینی و شناسایی و ارائه الگوهای موفق کسب و کار بانوان به جوانان باشیم.
۵ ـ خانم شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری در مراسم اختتامیه گفت: کارآفرینان الهام بخش نسل جوان و دختران برای آینده ی کسب وکار ایران اسلامی خواهند بود.
۶ ـ خانم سهیلا جلودار زاده رئیس ستاد برگزاری دومین نمایشگاه نقشآفرینی زنان در توسعه پایدار گفت، تلاش ما این بود که نقش و توانمندی زنان را در مسیر تحقق توسعه پایدار کشور و مشکلاتشان را با کمک برگزاری این نمایشگاه نشان دهیم.
۷ـ جلودارزاده گفت یکی از اهداف این نمایشگاه، شناسایی و معرفی نمونههای توسعهیافتگی زنان در بخش اقتصاد کشور بود که امیدواریم حرکت نمادین امسال «« تقدیر از زنان کارآفرین برتر کشور»» ادامه پیدا کند.
۸ ـ جلودارزاده تاکید کرد: اگر مشارکت ۳۰ درصد زنان در سطوح سیاستگذاری و برنامهریزی به عنوان یک هدف مهم در افق ۱۴۰۴ تلقی شود، از امروز باید برای رسیدن به آن برنامه ریزی کرد. همچنین حضور زنان در نمایشگاههای خارجی، میتواند درارائه توانمندیهای زنان در عرصههای مختلف، تاثیرگذار و موجب تعامل بیشترگردد.
در ادامه فهرست اسامی زنان کارآفرین برتر را می بینید.
منبع : خبرگزاری فارس ۰۱/۰۷/۹۴ ساعت ۴۷: ۱۰
تدوین : مجتبی یعقوبی