یکی از برنامههای اصلی همه ما در زندگی، پول درآوردن است. شاید نتوان پول را عامل اصلی خوشبختی دانست، اما بیپولی سرمنشأ بسیاری از مشکلات ریز و درشت است. به مدد فضای مجازی، بسترهای جدیدی برای پول درآوردن به وجود آمده است.
آیا پول درآوردن از اینترنت کار سادهای هست؟ در جواب این سوال باید پرسید، آیا کسب درآمد در بازارهای حقیقی کار سادهای است؟ دنیای اینترنت هم دقیقاً شبیه دنیای واقعی هست. فقط ابزارها تغییرکردهاند و داشتن استراتژی و پیمودن مسیرها برای رسیدن به پول، همچنان به قوت خود باقی هستند. نمیتوان شبیه آب خوردن و فقط با داشتن یک حساب کاربری در اینستاگرام یا تلگرام به درآمد رسید. هرآدمی دوست دارد کسب و کار زود بازده موفق و با سرمایه کم را راهاندازی کند، اما قطعاً شما یک شبه میلیونر نخواهید شد.
کسب و کارها به سمت مجازی شدن پیش می روند، هیچ بعید نیست که در آیندهای نه چندان دور، درصد بیشتری از مشاغل، مجازی و اینترنتی شوند. پس هرچه زودتر دست به کار شوید، تا از قافله عقب نمانید. به قول زیگ زیگلار، لازم نیست حتما عالی باشی تا شروع کنی، ولی حتما باید شروع کنی، تا بتوانی عالی باشی.
بدون هدف حرکت نکنید. برای خودتان نقشه راه ترسیم کنید. کسب و کارهای اینترنتی رقابتی هستند. برای کسب درآمد از اینترنت باید صبر و حوصلهتان زیاد باشد. تنها داشتن یک وبسایت یا حضور در شبکههای اجتماعی به کسب درآمد منتهی نمیشود. شناخت بازار هدف، مشتریان و نیازهای آنها یک اصل است. کسب درآمد و جذب مشتری با هم ارتباط تنگاتنگی دارند و فرد باید تخصص کافی در بازاریابی و تبلیغات داشته باشد.
ایدهی کسب و کارتان را در مقیاس کوچک ایجاد کنید و در کنار آن به شغل فعلی خودتان بپردازید. شما میتوانید نخستین مشتریانتان را به دست بیاورید و چنانچه از موفقیت کسب و کارتان مطمئن شدید، شغل فعلیتان را ترک کنید. به دنبال کسب و کارهایی باشید که مورد تقاضای بازار و مشتری و پرسود باشد و از کارآفرینان موفق الگوبرداری کنید.
۱ـ در کتابخانه توانمندیهایتان بگردید و ببینید که در تولید چه محصول یا خدماتی استعداد و توانایی دارید. اگر محصولات فیزیکی تولید و عرضه میکنید، برای فروش از بستر فضای مجازی کمک بگیرید. تولید کتابهای الکترونیکی و محتوای آموزشی و عرضه آنها در فضای مجازی شما را به درآمد و پول میرساند.
۲ـ شما میتوانید با نوشتن اپلیکیشنهای جذاب و کاربردی، بازار بزرگی را از آن خود کنید و به یک برند قابل اعتماد تبدیل شوید. شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، تلگرام و اینستاگرام، بسترهای بسیار بزرگی برای معرفی شغلها، انسانها و برندها هستند. کسب و کار فریلنسری در جهان جا افتاده و تقریبا یک سوم بار کاری کشوری مثل آمریکا بر دوش فریلنسرها است.
بیشتر بخوانید: